Voeding en leefstijl

Gezond leven

Gezond leven is best een uitdaging. In ons drukke bestaan lukt het niet altijd om de juiste keuzes te maken. In mijn praktijk zie ik veel mensen die niet lekker in hun vel zitten. Ze zijn uit balans geraakt. Ze vertellen dat ze weinig energie hebben, stress of pijn ervaren, zich somber voelen of niet goed meer slapen.

Ik geloof dat veel klachten kunnen verminderen door voeding als helende kracht in te zetten. Een gezonde levensstijl is mijn passie. Ik zie steeds weer hoe de kleinste verandering al een groot effect kan hebben en welke positieve invloed dit heeft.

Juiste balans

Naast goede voeding zijn ook leefstijl, bewegen, ontspanning en supplementen belangrijk. Ik ga met jou op zoek naar de oorzaak van jouw klachten. In een uitgebreide intake maken we een tijdlijn en brengen we in kaart wat het meest op de voorgrond staat en onderzoeken we wanneer dit is begonnen. Zo ontstaat er een duidelijk beeld van de mechanismen die verstoord zijn geraakt. Ik maak een plan van aanpak waar jij mee uit de voeten kan. Na drie of vier weken bespreken we hoe het gaat, welke veranderingen er zijn ontstaan en hoe we verder gaan.

Gezond worden en blijven heeft te maken met het vinden van de juiste balans. Ben jij benieuwd wat dit voor jou kan betekenen? Laat het mij weten en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.