Tarieven en vergoedingen

Tarieven

  • Kennismakingsgesprek: 30 minuten kosteloos en vrijblijvend
  • Individuele therapie: 60 minuten € 69,00
  • Relatietherapie: 90 minuten € 98,00
  • Voeding en leefstijl: 90 minuten – intake, maken van tijdlijn, eerste advies € 120,00

Afspraak annuleren

Een afspraak wijzigen of annuleren is mogelijk. Kosteloos annuleren kan tot uiterlijk 24 uur voor het afgesproken tijdstip. Als er niet tijdig is afgemeld, wordt 50% van het tarief in rekening gebracht.

Vergoedingen

De praktijk is door zorgverzekeraars erkend. Ik ben aangesloten bij de Landelijke Vereniging van Psychosociaal Werkenden (LVPW). Ook sta ik geregistreerd bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Dit is een overkoepelende organisatie die therapeuten op hbo-niveau in de nationale gezondheidszorg certificeert en registreert. Als registertherapeut val ik onder het Tuchtrecht van Tuchtcollege Complementaire Zorg (TCZ) en ben ik aangesloten bij Geschillencommissie Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG).

Psychosociale therapie wordt (grotendeels) vergoed door de meeste zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering. Wanneer er gebruik gemaakt wordt van de aanvullende verzekering, gaat dit niet ten koste van uw eigen risico. Sommige zorgverzekeraars vergoeden ook (een deel van) de kosten van relatietherapie.

Klik hier om te kijken welke zorgverzekeraars psychosociale therapie vergoeden.